Appartementen en penthouses

De appartementen hebben één, twee of drie slaapkamers. De twee penthouses blinken uit in hun ruime woonoppervlakte en terrassen van maar liefst 36 vierkante meter. Ook heeft elke woning een ondergrondse parkeerplaats, bereikbaar met trap en lift. Dankzij de zuidgerichte oriëntatie en de grote glaspartijen, profiteer je optimaal van het daglicht. De appartementen op het gelijkvloers hebben bovendien een tuintje dat aansluit op het park.

Architectuur

Volledig op maat

Richt je woonst helemaal in op jouw maat

Een appartement volledig op jouw maat? Het budget biedt je ruime keuze aan kwaliteitsafwerkingen. Maar ook de indeling kan, als je dat wenst, worden aangepast aan jouw smaak. Samen werken we een ontwerp uit waarvan jij echt blij wordt.

Volgens de nieuwste normen

Zonnepanelen

Dankzij de isolatiewaarden en de aanwezigheid van zonnepanelen, zijn de appartementen conform de huidige bouwwetgevingen. Daarbij speelt ventilatie een belangrijke rol. Raamroosters zijn hierbij verleden tijd en zo blijft het geluid van buiten ook écht buiten. 

 

Ventilatie

De luchtverversing gebeurt via luchtkanalen die ervoor zorgen dat de lucht voldoende wordt gefilterd van schadelijke stoffen. Bovendien zorgt het ventilatiesysteem ook voor de recuperatie van de buitengaande lucht door de binnenkomende lucht te verwarmen. Geen verspilling dus en altijd voldoende verse en gezonde lucht.


Cordeel Group gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.